Zoek je velgen:
Zoek

Klantenservice

Klantenservice

Betalingen

GBC-Online velgen biedt u diverse mogelijkheden aan betalingsmogelijkheden

Bankoverschrijving

Simpel en kostenloos! Na controle van uw bestelling ontvangt u per mail onze bankgegevens. Maakt u het volledige factuurbedrag over en na ontvangst betaling wordt uw bestelling verstuurd. Wilt u uw bestelling afhalen dan dient er in alle gevallen een aanbetaling overgemaakt te worden van € 250,-.

Deze kunt u ook per bankoverschrijving over maken. Vermeldt u duidelijk het ordernummer bij uw overschrijving. GBC-Online velgen BE54 0689 0042 8997

Mistercash/Bancontact

Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Om gebruik te maken van Mistercash hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. U rekent dan snel en gemakkelijk met het vertrouwde internet bankieren van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Visa Mastercard

Een Visa kaart staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. De kaart wordt wereldwijd geaccepteerd, is gemakkelijk en betrouwbaar. Uw uitgaven kunt u aan het eind van de maand direct afrekenen of in termijnen terugbetalen. De meeste aankopen met de Card zijn standaard 180 dagen verzekerd met de aankoopverzekering.

Betaling onder rembours

U betaalt contant en gepast aan de pakketdienst GLS die de producten bij u bezorgt. Op deze wijze betaalt u direct bij overdracht van de goederen.

Afhalen/Leveren

Levering

GBC-Online velgen biedt u de mogelijkheid om uw bestelde velgenset in de gehele Benelux tegen een scherp tarief te laten leveren. Door de nauwe samenwerking met DPD en GLS pakketdienst garandeert GBC-Online velgen lage verzendtarieven zijn klanten. We garanderen een levering van slechts enkele dagen na ontvangst van uw betaling. De meeste bestellingen worden verzonden op dezelfde dag, zolang de voorraad en de beschikbaarheid strekt. De meeste van de producten die in de webshop worden weergegeven zijn ook daadwerkelijk leverbaar,hier is ons team continu met bezig. De sets worden professioneel gemonteerd en gebalanceerd afgeleverd deze zijn ook direct monteerbaar voor op de wagen.

Afhaling - Contante betaling bij afhalen (alleen op afspraak)

Indien u uw set velgen wenst af te halen of te laten monteren dan kan dit bij de showroom/montage hal van GBC-Online velgen in Mol. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling. Print uw uw orderbevestiging uit en neemt u deze mee. Montage op uw auto is mogelijk tegen € 25,-

Verzendkosten
Onderstaande bedragen zijn geldig voor geheel Nederland en Belgie. 
Afwijkingen op basis van het product mogelijk.

- Set velgen (4 stuks) zonder banden € 49
- Set velgen (4 stuks) met banden € 59
- Verzending naar Duitsland-Nederland-Luxemburg kost € 75 (tot en met 18 inch) 
- Verzending naar Duitsland-Nederland-Luxemburg kost € 95 (boven 18 inch)

Schade

Hoewel we elke bestelling met uiterste zorg en vakmanschap verpakken en versturen om het u in een ongeschonden staat te bezorgen kan helaas gebeuren dat in zeer zeldzame gevallen de goederen beschadigd raken tijdens het transport. Als men u de bestelling aanreikt in een ogenschijnlijk beschadigde doos / verpakking, laat de koerier dan een aantekening maken "beschadigd" voordat u aftekent. Blijkt bij het openen van uw pakket, het product inderdaad beschadigd te zijn, neemt u dan binnen 48u contact met ons op, zodat we de situatie kunnen beoordelen. Vermeldt altijd uw naam, omschrijving van de bestelling, omschrijving van de beschadiging, datum van levering producten en uw telefoonnummer.Gelieve duidelijke foto's te nemen van alle items en zichtbare beschadigingen. Dit help ons een claim te starten bij de koeriersdienst. Laat de velgen en banden verder ongeroerd. Dit om eventuele verdere schades te voorkomen.

We voorzien daarna uiteraard voor een spoedige en kosteloze levering van het nieuwe product. Schade als gevolg van een verkeerde montage wordt niet vergoed. Elk voertuig is uniek en zo kan het zijn dat juist uw auto is voorzien van andere remmen of ophanging dan van het originele serie type .

Belangrijk: Indien u GBC-Online velgen niet binnen 48 uur na levering op de hoogte wordt gesteld van een beschadiging, loopt u de kans geen aanspraak meer te kunnen maken op de transportverzekering en zal de beschadiging niet worden vergoed.